N-avem scule!

Mai e o chestie cu politicienii noștri… Treaba asta cu… nici nu știu cum să spun, cu rechizitele, cu…
N-au scule, frate!
Mereu, dar mereu auzi că se cumpără 100 de mașini la Parlament, că cei de la BNR fac licitație pentru limuzine, că președintele nu are avion, că la Palatul Victoria se schimbă scaunele… Daaa, alea vechi le dădeau hemoroizi.

E așa… o chestie continuă, ca la meșterii ăia care nu se apucă de muncă pentru că n-au scule. Aa, stai, că-mi trebuie o cheie de 14, că n-am știuț, că aici e nevoie de un cot nu știu de care, că mi s-a stricat bormașina, că orice… numai să nu se apuce de muncă.

Sau cum sunt copiii, știi, când au teme de făcut!
Aa, stai, mami, să-mi umplu stiloul cu cerneală, stai, tati, că n-am caiet la Mate, stai că m-a luat foamea, dup-aia să se culce puțin că sunt obosiți, gata, a venit seara.
Lasă, că mai facem teme mâine, acum e deja târziu.

Mereu, mereu se cumpără mașini, se cumpără sisteme de vot electronice, se schimbă farfuriile la bufet, se achiziționează hârtie igienică… toate, toate astea luate cu multă gălăgie și cu licitații care mai de care mai scandaloase.

Haideți! Haideți, fraților, mai repede, că de 26 de ani vă tot cumpărați scule și tot nu aveți!

Acum e asta cu avionul lui Iohannis: trebuie să-i luăm, dar să vedem, că nu prea avem bani, săracul om circulă cu autocarul prin Europa, mai are puțin și pleacă în vizită la Bruxelles pe jos, ca refugiații.

Luați-i avion, lua-ți-i două, că poate se strică unul, luați-i și elicopter și scuter, și orice, dar să nu mai vorbim despre astea.
Pix, nea Klaus, ai? Caiet, gumă de șters? Sugativă?… Ăă, e totul ok?
Hai, hai atunci! Muncim și noi ceva?
Cum era și MRU, nu putea să gândească pentru că nu avea cremă de față. Da, îi crăpa obrazul! Nu, nu de rușine, era mai uscat așa…

Ce vorbești, deja a trecut și anul ăsta, o luăm de la capăt. Da, începem de la 1 ianuarie, că acum, s-a lăsat seara, ce să mai muncești…

Distribuie:

Copiază linkul Linkul a fost copiat
Niciun Videoclip.
Dezvoltare web