Ca măgaru-n ceartă

Dacă te uiți așa la scandalurile noastre din ultimul timp, îți dai seama cât de românești sunt. Pe bune, te uiți la ele și spui: Da, astea numai aici se puteau întâmpla!

Scandalul sufrageria… Oameni din politică și din instituții de forță se adună la un băiat acasă și combină lucruri! Aflăm după 8 ani.
Pomana porcului?… Cum e asta cu pomana porcului? Mai românesc de atât nu ar fi decât un scandal în care să auzi că Dragnea cu Maior, Coldea și Kovesi s-au bătut cu topoarele în fața unui birt din județul Vaslui.

Și pomana porcului ca pomana porcului, dar gândiți-vă la ferma de porci și la Lacul Belina… Tot scandaluri. Atât de românesc să iei un lac ca să fii și tu acolo cu pretenii tăi, mai dai la pește, mai ciuguleși o măslină, mai un șpriț.
Da, că nu s-a vorbit de faptul că au descoperit petrol sub Belina și s-au umplut de bani. Nuuu, s-au umplut doar de… respect. Românu, știi, să aibă el locul lui: ”băi, mergem acolo, pe lac, e lacul meu, sunt boss de boss, nu ne deranjează nici dracu!”

Ordonanța 13 dată noaptea, ca hoții, ce-ar mai fi. A, altă românească: să vrei să-ți dai jos premierul și să nu poți. Da, ăla, tot român, se închide în sediul guvernului și nu mai vrea să plece. Unde naiba ați mai auzit asta? Unde în lumea cât de cât… deci cât de cât normală s-a mai pomenit ca o majoritate să depună moțiune împotriva propriului guvern?

N-ai cum, n-ai. Iar la 3 luni distanță, partidul se împacă, se reîmprietenește cu premierul ăla nenorocit și îi dă o funcție importantă! Pe bune, cred că am inventat ceva foarte tare cu scandalurile astea. Avem un specific local, nu râdeți. Am putea face turism de scandal. Da, da: să vină oamenii în România și să vadă cum ne certăm ca proștii.

Distribuie:

Copiază linkul Linkul a fost copiat

Să trăiți rău!

Viața bate filmul de groază